Darilo ob koncu šolskega leta za vzgojiteljice, vzgojitelje, učiteljice in učiteljeNa pladnju so narisani otroci ob katerih so napisana imena. Ce zelite, otrokom narisem priblizno takšne barve in dolzine las, kot jih imajo v resnici. Marsikateri otrok se prepozna na slikici. Tako bodo uciteljice, ucitelji, vzgojiteljice in vzgojitelji lahko obujali spomine na vsakega posameznega otroka. Odlagalna površina pladnja je velika 25x35cm.  Novost letošnjega leta so pladnji s hrastovim dnom. Pripravim pa lahko tudi pladnje z orehovim dnom. Cena posameznega pladnja je 35eur.Lesen pladenj z imeni otrok
Tole je pa prenovljena poslikava:

Foto: Dolores Noskovič

Ali pa z odlagalno površino iz orehovega lesa?
 


Še nekaj idej:


Jeseni grem v šolo ❤Jeseni gre moj starejši sin v šolo. Kakšen vrtiljak čustev se dogaja v meni. Tako kot pri vsaki prelomnici, ko gledaš kako tvoj otrok (prehitro) raste. Kaj bomo podarili našima vzojiteljicama ne smem povedati 😉 lahko pa delim še kakšno idejo. Tile dve deski sta narejeni iz orehovega lesa. Da bosta za dolgo 💪 poslikava pa predstavlja vzgojiteljice in učiteljice, ki z znanjem in ljubeznijo zalivata naše male neprecenljive srčke in zvezdice 💛💛💫💫Cena deske je 26eur.


Žajfi mila v škatlici za spomin

Sodelovanje s Saro Ostarman Limovšek, ki ustvarja najlepša unikatna mila, mi je odprlo nova obzorja. Pri nas uporabljamo samo še njena mila ;) Komplet vsebuje milo, podstavek iz orehovega lesa, lično leseno škatlico in Vilo Hvaležnosti. Čudovito darilo za vzgojiteljico ali učiteljico za konec šolskega leta.


Takole pravi:

Mila vsebuejejo kozje mleko, glino, nerafinirano karitejevo in kokosovo maslo ter lističe pravega zlata, ki nežno pobožajo dušo in telo. Vse sestavine so skrbno izbrane glede na njihove negovalne lastnosti in izvor. S tem pripomorem k čim manjšemu izkoriščanju delovne sile ter varovanju narave. Z mili ne onesnažujemo naših teles in okolja ter ne posegamo v puhasti svet nemočnih živali.


Za več info o milih in možnostih personalizacije kliknite na External link opens in new tab or windowŽajfi. Škatlice in podstavki so pa moje delo ;)


Zraven pa dobite še čarobno Vilo hvaležnosti <3 Cena paketa je 35eur.


   


Konec šolskega leta je priložnost, da se zahvalimo vzgojiteljicam, vzgojiteljem, učiteljicam in učiteljem.Zelo veliko časa preživijo z našimi mladimi upi. Vlivajo jim znanje o odnosih, sprejemanju, mejah in jim nudijo veliko ljubezni.Prepričana sem, da jih pri vsem tem pokonci drži (tudi) kava 😉Podarite jim komplet External link opens in new tab or window@dasaspottery, External link opens in new tab or window@bulava.coffee kave in @majinatelje10 podstavka ❤ Cena paketa je 34,90 eur.


 

Poslovno darilo


Bliža se konec leta in vsi zbiramo ideje, kako bi se zahvalili našim poslovnim partnerjem. Jaz sem jim zelo hvaležna, sploh za vse tista "last minute" naročila, ko sem stvari potrebovala včeraj :D

Kako se vam zdi ideja orehove deske za rezanje, skupaj z nožkom za maslo ali pašteto. Paket lahko kombiniram tudi s suhomesnatimi izdeliki v sodelovanju z domačimi mesninami Soud. Kombiniram lahko tudi s kosom sira in kozarcem medu.
Za nič vam ni potrebno skrbeti, samo poveste svoje želje, jaz pa sestavim paket.
Poslovno darilo lahko dopolnim tudi z gravuro logotipa ali nalepko, vse pa lično zapakiram v eko kartonaste škatle.


Poslovno dariloLesena škatla za spomin, škatlica za prve zobke


V takšne škatle mamice shranjujemo spomine za naše sončke. Jaz imam veliko posnetkov na ključkih, ki jih bom dala v te škatle. Si jih bosta mulčka lahko ogledala čez 18 let, ko jima bom dala škatli? Kdo ve kje bo tehnologija takrat 😁

Oliverjeva mamica bo v tole škatlo spravila vse lepe spomine. Slikice z ultrazvoka, zapestnice iz porodnišnice, prve slike, mogoče kasneje še celo zobke, sporočila in dobre želje ob rojstvu, svečko, ki jo je pihnil na prvem rojstnem dnevu 💙 si predstavljate, kako bo Oliver vesel te skrinjice, ko bo odrasel in bo videl kako zelo je ljubljen že čisto od začetka 💙

V kompletu s škatlico za prve zobke in obešalnikom za oblačilca pa je super darilo ob rojstvu ali krstu <3


  Časovna kapsula Škatla za shranjevanje spominov Škatlica za zobke Darilo ob rojstvu otroka 


Darilo za valentinovo


 Dinomanija se nadaljuje v širok izbor poličkPrišli so čisto novi časi, dinozavri so spet v vasi :)
Poličnik v obliki dinozavra je širok 60cm in visok 30cm, globina poličke je 14cm.
Cena poličk je 32eur.Dinozavru pa so se pridružile še nove oblike:


  Nekaj poličk sem spremenila tudi v uro:


 
Celoten izgled lahko dopolnite tudi z nežno grafiko z motivom medveda:

Raketa- stenski policnik, policka in grafika

 

3...2...1... gremo!!!
Imate še kje fazo vesolja, vesoljcev, astronavtov in raket? Pri nas je ravno aktualno vse vesoljsko. Ni nam čisto jasna razlika med vesoljci in astronavti :)


Komaj sem čakala, da lahko pokažem kaj je nastajalo. External link opens in new tab or windowMajin atelje, External link opens in new tab or windowPolonadesign in External link opens in new tab or window100%inlove, tri punce smo združile moći in nastala je tale grafika. Dopolnjuje kolekcijo izdelkov v obliki rakete 🚀❤ in že lahko krasi sobice vaših zakladov 💙❤

Grafika je velika 21x30cm, cena je 17eur.
Tole raketo smo morali dati takoj na steno.Raketa je visoka 1m in široka 50cm. Ima tri poličke, ki so globoke 10cm.Pa še malo manjša raketa- enojna polica. Ravno tako se privijači na steno. Široka je 55cm, visoka pa 35cm.Simpatičen vzglavniček s potiskom rakete super dopolnjuje kolekcijo:
Stenski poličnik v obliki balona na vroči zrak


 

Zelo rada kombiniram različne materiale z lesom. Zelo rada tudi sodelujem. Pri tem poličniku v obliki balona na vroči zrak sta mi priskočili na pomoč dve super punci, umetnici ustvarjanja v makrame tehniki.
Najdetu jo pod znamkama: Macrame Atelje in Ona sanja bali.


Višina poličnika je približno en meter, širina pa 62cm. Cena poličnika v kobinaciji z makrame košarico je 68 eur.Samostoječ poličnik v obliki drevesa

 


Podstavek za mila


V tem èasu je še posebno pomembno kako skrbimo za higieno rok. Podstavki so narejeni iz orehovega ali javorjevega lesa. Veliki so 7,5x9cm. Cena posameznega podstavka je 7 eur.

Èe potrebujete kvalititeno, lepo in dišeèe milo pa vas vabim, da pokukate k Žajfi External link opens in new tab or window(klik), ki dela èudovita mila, ki so èisto naravna in primerna tudi za nego celega telesa, primerna pa so tudi za otroke.


 External link opens in new tab or windowÈarobni mobile

Je res, da dojenèki v prvih mesecih svojega življenja najbolj opazijo èrno belo kombinacijo? Morda jih vseeno bolj privlaèijo barve? Ko bi nam le lahko povedali ;)
Cena posameznega je 32eur.


  


Love love love

Darilo za poroko


Za poroko paè najveèkrat podarimo kuverto. Ker pa kuverto težko samo stisnemo v roke, jo lahko zavijemo v takle pladenj. Ženina in nevesto lahko malenkost prilagodim. Vsaj barvo las, da bo bolj presonalizirano.
Cena posameznega pladnja je 35eur.


Pladenj v kombaincij oreha in epoksi smole z veènim napisom: love.

Velikost odlagalne površine je 25x35cm.

Deska za rezanje

Èrna ali bela. Obe barvi gresta v vsako kuhinjo, kajne?
Deske so narejene iz orehovega lesa v kombinaciji z epoksi smolo.
Dolžina deske je 30cm, cena je 22eur.

    Luna- kulisa za fotkanje

Moj mali princ na luni <3
Luno si lahko izposodite za fotografiranje. Izposoja je 25eur na dan.
Luna se razstavi na sva dela, da je tudi transport lažji.
Lahko pa naredim luno po naroèilu. Cena lune te velikosti je 162eur.
Za veè informacij pa dobrodošli tudi tukaj: 041887836Hiška za igro in shranjevanje


Višina 1,5m
Širina 1m
Globina 38cm
Cena 265eur

Èrke za malèke in malèice malo drugaèe

Èrke za na vrata malo drugaèe z motivom, ki ponazarja interese naših malèkov.
        

Premer kroga 30cm. Cena 28eur.
Premer kroga 40cm. Cena 38eur.

Miza

Ena kratka beseda, ki opisuje tako veliko. Toliko èustev in dogodkov in spominov nas veže na domaèo mizo. Ko jo izbiramo si predstavljamo skupne trenutke, ki jih bomo doživeli zbrani okrog nje.

Ta miza je narejen iz oreha, na njej pa so zapisane besede, na katere jaz najprej pomislim, ko me kdo vpraša kaj mi je v življenju res pomembno.

Svojo si lahko skrojite sami. Sami lahko izberete napsi, besede, ki vam bodo privabile nasmeh na obraz, vsakiè ko boste mizo pripravljali na druženje.

Dobrodošli z vprašanji na: majaorehek@gmail.com


Miza

Velikost: 150x90cm


Foto: Dolores Noskovič


Velikost: 170x90cm


Velikost: 50x50cmVelikost: 84x prbl47cm


Pruèka:


Podstavek za torte

Tale podstavek je plod aktivnega testiranja. Iskanje poti do stabilnosti :D
Preprièana sem, da je (vsaj) ena beseda, ki jo nevesta noèe slišati ob polnoèi pri rezanju torte. In to je: "opsala" :D :D

 

Oreh kombiniran z marmorjemPladenj

 
Odlagalna površina:25x35cm
Cena: 30eur


Poliènik v obliki aviona

Poliènik se pritrdi na steno z nevidnimi konzolami. Nanj lahko postavite vse tiste mini spomine.
Kombinacija vezane plošèe in orehovega lesa. Velikost: globina 12,5cm, dolžina 45 cm, cena: 42eur.Tole fotko je z nami delila Just mom life:Obeski za kljuèe v obliki hišk

Bolj so mini bolj so luštne :) Hiške na kljuèih za hišo.
Ideja za novoletno darilo

Išèete idejo za darilo za prihajajoèe praznike?
Keramika in les, odlièen par ❤️ in super kombinacija za darila ob prihajajoèih prazniènih dogodkih
Šalèka z nežnimi belimi kaèjimi pastirji se lepo kombinira z romatniènimi šalèkami, ki jih vrti Daša Kogoj. Veè o njenem delu najdete tukaj:
External link opens in new tab or windowhttps://www.facebook.com/dasaspottery/

Podstavek za šalèke_dragonfly Podstavek za šalèke_dragonfly

Trniè- sir z Velike planine

Poznate trniè in njegovo romantièno zgodbo?
Po izroèilu so pastirji trnièe jeseni, po koncu paše, kot dokaz zvestobe in ljubezni, lahko tudi obljube zakona, podarjali svojim izbrankam, ženam, dekletom. Pastirji so en trniè obdržali, drugega pa podarili izvoljenkam. Èe je obdarovanka sir sprejela, je s tem sprejela pastirjevo dvorjenje.
Vir: visitkamnik.com

Vas oblika na kaj spominja? Malo so pa bili nagajivi tile pastirji, kajne? ;)
Veè o trnièu, kako se izdeluje in uporablja v današnji kulinariki pa si lahko preberete tukaj:
External link opens in new tab or windowhttps://www.visitkamnik.com/sl/kulinarika/trnic

Trniè Trniè Trniè

Poslovna darila za novo leto

Verjetno vsaketoliko na hitro pomislite, da se leto bliža koncu in da bo potreba najti ideje za darila. Potem zamahnete z roko in si mislite: saj je še dovolj èasa, èeprav veste, da bo èas obdarovanja zdaj zdaj tu. Èe želite stranki ali poslovnemu partnerju povedati kako zelo pomembni so vam, je tukaj ideja.

Pladenj, kjer se prepletata narava in barva. Odlagalna površina je iz orehovega lesa, rob pa v trendovski barvi. Pika na i pa bi bila gravura logota vašega podjetja ali organizacije na orehovi površini.
Se vam zid ideja zanimiva? Poklièite, pišite, bomo skupaj vetrili možgane in našli še kakšno dobro idejo s katero boste presenetili.

.
Foto: Dolores Noskoviè Ogrinc


Predsoba

Dobila sem priložnost malo razširiti krila in se lotila celostne podobe predsobe. Oziroma veènamenske sobe. Maksimalno smo izkoristili prostor in mu dodali malo sonca ;) Drsna vrata, obešalnik v obliki drevesa, kocko za copate in obešalnik za kljuèe sem povezala z motivom in barvo.
Hvala za priložnost!

Blow and make a wish.


Rudolfova malca za vse okuseRudolfova malca je kulinarièni blog s svežimi, sezonskimi in preprostimi recepti. Tu najdete najveè receptov za sladice vseh vrst (od piškotov, mafinov, drobnega peciva pa do tort), na blogu pa se sem in tja najde še kakšen recept za zajtrk ali kosilo in pa zgodbe o kulinariènih in drugih doživetjih.

Za Rudolfovo malce se skriva ena fejst punca Manca, ki pripravlja super jedi, predvsem pa razmišlja na široko. Je pozitivka, odprta za nove pristope in ve, da skupaj zmoremo veè.

Tale super recept je pripravila in ga predstavila na orehovem flamingu :) Mali krožnik iz orehovega lesa združuje naravo in umirjenost s kanèkom divjega v obliki pink flaminga. Flamingo pa je po nakljuèju iste barve kot sredica iz gozdnih sadežev ;)

Vabljeni k prebiranju:
External link opens in new tab or windowhttps://www.rudolfovamalca.com/jogurtove-rozice-s-sredico-iz-gozdnih-sadezev/

Flamingo_Rudolfova malca Flamingo_Rudolfova malca
Foto: External link opens in new tab or windowRudolfova malca

Te makove rezine pa izgledajo tako slastno, da se jih tudi jaz lotim. Kmalu :) Sigurno objavim slike kaj je nastalo ;)
External link opens in new tab or windowhttps://www.rudolfovamalca.com/makove-rezine-z-jabolki-in-skuto-alla-gibanica/

External link opens in new tab or window

External link opens in new tab or windowMakove rezine_Rudolfova malca  Makove rezine_Rudolfova malca 

Foto: External link opens in new tab or windowRudolfova malca


Za dušo...


...je nastala tale omarica.

Združuje veè namembnosti. Lahko je romantièna noèna omarica ali pa omara za male princeske in vse njihove pravljice. Noèna omarica je polna sanj, želja, upanja, zasanjanosti, dobrih obèutkov in pozitivnih misli.


  

Foto:  Dolores Noskoviè Ogrinc, External link opens in new tab or windowDolceno
Darilo za babi in dedija

S temi slikicami vnukov lahko razveselite babi in dedija za obletnico, rojstni dan, novo leto ali božiè. Lahko pa s sliko malèkov razveselite mami ali babi za dan žena ali materinski dan. Kaj pa portret družine na pladnju?
Priložnosti za presenešenja ne zmanjka :)

Èe so vam všeè šalèke na pladnju in krožnik pa kliknite: External link opens in new tab or windowIt's pepa

 


Stenski obešalnik v obliki drevesa

Obešalniki imajo navadno samo eno funkcijo. Namenjeni so obešanju plašèev. Ponavadi so kar dolgoèasni, a ne?

Seveda ne!


Leseno drevo_obešalnik Leseno drevo_obešalnik Leseno drevo na hodniku Lesen obešalnik v obliki drevesa s ptièjo hišico


Leseno drevo s sovico


Nekaj za romantike in praktike:


Nastala je malo drugaèna lesena slovenska skrinja.


Motiv z metulji in pisanimi travicami dobro izgleda tudi na stojalu za dežnike. Ta motiv se je najprej pojavil na leseni slovenski skrinji, potem na kocki, tudi na pruèki, sedaj pa še na stojalu za dežnike.


    


Lesen obešalnik za oblaèila


Kdo ne pozna Mini in Miki miške :) Obešalnik, ki se privijaèi na steno, je primeren za obešanje majhnih kopalnih plašèkov poleti in plašèkov naših malih škratov pozimi.

Natali sta še obliki s punèkami in s sovicami.

Širina obešalnikov je 50cm.


Lesen obešalnik_mini in miki miška


 Lesen obešalnik za plašèke in šale


Punèka je visoka 50 cm. Privijaèi se na steno. Na njenem krilcu sta dva gumbka na katera lahko obešamo male plašèke in šale. Cena je 28eur.  Lesen obešalnik za plašèe in šale


Leseno stojalo za knjige


Najprej je zaplesala na pruèki, sedaj zna pa med plesom pridržati tudi knjige na polici.


Leseno stojalo za knjige_plesalka Leseno stojalo za knjige_plesalka 


Lesena pruèka


Ja, naši škratki res hitro rastejo ampak vèasih jim še malo zmanjka, da bi si lahko v miru sami umili zobke. Tale pruèka jim lahko pomaga k veèji samostojnosti, da bodo lažje dosegli zobno krtaèko, odprli vodo in si èisto sami umili zobe. Tudi oni so ponosni nase, èe so lahko èisto samostojni.


  Lesena pruèka_soft line Lesena pruèka_John Deere Lesena pruèka_ribeLesena pruèka_Hippo Lesena pruèka_Pujsa Peppa Lesena pruèka_sovice


Cena za pruèko je 65 eur. Za veè informacij: info@majin-atelje.si


 Lesena skrinja


Tudi vi kdaj hodite po stanovanju in se spotikate ob otroške igraèe? To lahko rešite z leseno skrinjo, ki je dovolj velika, da vanjo lahko pospravite vse igraèe, potem se pa lahko na leseno skrinjo še udobno usedete in otrokom preberete pravljico.

Lesena skrinja z otroško poslikavo je namenjena shranjevanju otroških igraè. Otroci so še bolj motivirani za pospravljanje igraè, èe jih k temu spodbudi bacek Jon ali žirafa iz Afrike ali mala princeska.

Motiv na leseni skrinji se lahko prilagodi uporabi. Lesena skrinja se lahko uporablja tudi za shranjevanje èevljev, zimskih oblaèil ali posteljnine.

Lesene skrinje so velike 40x80x40cm.


Lesena skrinja Lesena skrinja_vesela drušèina Lesena skrinja  Lesena skrinja  Lesena skrinja Lesena skrinja Lesena skrinja Lesena Skrinja 


Lesene otroške èrke


Ko išèete darilo za novorojeènka, malega škratka, princa ali princesko bi vam mogoèe prav prišla tale ideja: pisane lesene otroške èrke, ki se nalepijo na vrata ali na steno. Višina pisave je 10cm, barve lesenih otroških èrk pa se prilagodi željam oziroma potrebam prostora.


Lesene otroške èrke_Jurij Lesene otroške èrke_Nik Lesene otroške èrke_Nikson Lesene otroške èrke_Žiga Lesene otroške èrke_Adelina   Lesene otroške èrke_Maksi Lesene otroške èrke_Kosta Lesene otroške èrke_Ruben Lesene otroške èrke_Matic Klara Otroèke èrke_KarolinaZa razvajanje... leseni pladnji


V poletnih mesecih si želimo preživeti èim veè èasa na svežem zraku s prijatelji in v krogu družine. Tako moramo veliko pripomoèkov, hrane in pijaèe iz kuhinje prenesti ven na vrt. Pri tem so vam lahko v pomoè tudi leseni pladnji.


...lesn pladenj poln piškotov, ki si ga lahko položite v naroèje, ko gledate televizijo ali na katerega si lahko pripravite èaj in sadje za priboljšek ob branju knjige.


Pladnji so narejeni iz lesa in poslikani po želji. So polakiran in se ne poškodujejo, èe jih polijemo s kavico ali sokom. Èistimo jih z mokro krpo. Lesen pladenj za razvajanje Lesen pladenj Lesen pladenj Lesen pladenj_25x35 Lesen pladenj_25x35 Lesen pladenj_25x35 Lesen pladenj_rumeno-turkizen Lesen pladenj_gobice
Pravljiène vile


Dve sestrici sta dobili èisto svoji novi skrinji, kamor bosta lahko pospravljaji svoje igraèe in zbirali spomine. Na zaèetku jima bo seveda pomagala mamica. Upam, da ju bosta spremljali dokler jima bo všeè roza barva :)

Skrinji sta visoki 40 cm in široki 60 cm. Cena skrinje te velikosti, z motivom po želji, je 120 eur. Za veè informacij smo na voljo: info@majin-atelje.si

Takole pa skrinji skozi fotografski objektiv vidi zelo prijazen fotograf. Hvala Sajo :)


Skrinja_pravljiène vile Skrinja_pravljiène vile


Foto: Saša DespotRazstava v Majolki


V mesecu avgustu si nekaj ur lahko ogledate in kupite v External link opens in new tab or windowGaleriji Majolka v Kamniku. V Kamniku se v avgustu odvija tudi KamFest. Program si lagko pogledate External link opens in new tab or windowtukaj. Vabljeni!


Med drugim bosta na razstavi tudi ti dve uri:


Lesena ura_hipo Lesena ura_okrogla_pisani metulji


Hipo išèe ime:


Hipo in njegovi prijatelji so še brez imena.

S predlogi na dan :)


Lesena kocka s pokrovom_živalice Lesena kocka s pokrovom_živalice Lesena kocka s pokrovom_živalice Lesena kocka s pokrovom_živalice

Živalice so narisane na kocki, ki je velika 35x35 cm.Lesena klop na hodniku


Simpatièna sovica je na hodniku potrebovala družbo in sedaj jo ima :) Leseno klop za shranjevanje copatov in èeveljcev. Simpatièna barvna kombinacija in super dodatek prostoru. Ko se zjutraj lahko v miru usedeš in zavežeš vezalke:


Lesena klop_pod sovo Lesena klop_pod sovo Lesena klop_pod sovoLesena gosenica


- Dragiii, kje so moji kljuèi? Mudi se mi na kavico s prijateljicami...


Vam je to znano? Pridete domov, odložite kljuèe in potem jih išèete po celem stanovanju, ko jih potrebujete? Meni si to redno dogaja. Sedaj imam rešitev:


- Pri vratih visijo, na gosenici :)Lesena gosenica_obešalnik za kljuèe  Obešalnik za kljuèe_gosenica s pikami Obešalnik za kljuèe_gosenica z rožicamiNoèni omarici

 

Ena super punca je svojo sobo ravnokar polepšala za novi dve noèni omarici v njeni najljubši barvi :)


Lesena kocka_noèna omaricaLesen otroški obešalnik